Croquis og bodypaint til virksomheder, skoler og private

Region Nordjylland tilbyder kreative events til private og virksomheder i Nordjylland.

Vi er en sammenslutning af forskellige både mandlige og kvindelige croquismodeller, som tilbyder kreative arrangementer til enhver type lejlighed. Croquismodellerne kommer typisk ud alene eller i selskab med underviser, afhængig af hvad dit behov er.

De typiske indslag vi står for til private er events til polterabends, fødselsdagsfester, logeaftener og anden type fest, mens vi til virksomheder tilbyder events til teambuilding, julefrokoster og fest. Til institioner og skoler tilbyder vi undervisningsforløb eller traditionelle croquis-sessioner.

Arrangementer

Regionen tilbyder mest af alt arrangementer indenfor croquis, croquis uden undervisning og bodypaint. Hvis der ønskes en anden type arrangement af kreativ karakter, kan man altid kontakte og høre om mulighederne. Vi kan tilrettelægge et forløb der passer lige til jeres behov.

Region Nordjylland styres af Andreas, som er selvstændig billedkunstner med uddannelse, som billedformidler og grafisk designteknolog, og med bartenderjobs i både Aalborg og København, samt fast arbejde, som underviser på UCN indenfor grafisk design.

Med over 10 års erfaring, som croquismodel til enhver lejlighed, sørger han for at give jer et lærerigt og hyggeligt arrangement, eller at finde én mandlig eller kvindelig model der kan.

Hvis du er interesseret i at booke et arrangement eller høre mere så kontakt os.

Kontaktinfo

Croquis Nordjylland
Kontaktperson: Andreas
nordjylland@croquisdanmark.dk

Kontakt i god tid, da der er svartid på op mod 7 dage.