Et tegnekursus med tegning efter croquismodel er lærerigt og sjovt og opfordrer til social aktivitet. At sammenligne tegninger mellem poseringerne, letter stemningen og bringer en følelse af fællesskab, ved at man kan grine af sine tegninger, eller være stolte af dem sammen med andre.

I starten af et tegnekursus, vil der formodentligt være grænser der skal overskrides, men efter noget tid, føles det som det mest naturlige at tegne efter levende model. Eleven ænser ikke længere at vedkommende er afklædt, men fokuserer i stedet på at følge konturen der definerer figuren, eller krops-massen, der gradvist eller hurtigt tones frem på papiret med kul, blyant eller kridt.

Ét udbytte der styrker den enkeltes helhedsbillede

CroquisDanmark tilbyder tegnekursus til alle typer skoler og institutioner, uanset om det er børn, unge eller voksne.

Et tegnekursus er en berigende oplevelse uanset hvilken alder deltagerene har og det skaber en god følelse, som deltageren tager med sig hjem, som et sjovt og givende minde. Et tegnekursus er med til at styrke den affektive side hos eleven, indenfor de kreative områder og der vækkes en god følelse i den enkelte: Én opfordring til at tegne eller male oftere, og også fordybe sig yderligere i andre kreative felter.

Med et tegnekursus giver I jeres elever en oplevelse, som de aldrig vil glemme, og som kan styrke dem yderligere i retning mod at udvikle deres egen kreativitet og selvstændige sider.

Elever og Blufærdighed.

Elever i teenageårene, kan ofte døje med mindsket kropsligt selvværd og en generel kropsforskrækkethed. Men I croquistegningen arbejdes med den naturlige og asexualiserede nøgenhed. Her er ingen lår for tykke og eleverne for mulighed i at spejle sig i at der er noget smukt i alle kroppe også selv om de ikke lever op til idealmålene. Og måske også den vej igennem få styrket deres eget kropslige selvbillede og selvværd.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Hvis du ønsker at give en god oplevelse videre til dine elever eller studerende med et tegnekursus, har vi forskellige tilbud vi kan give jer, enten med tegneundervisning eller uden tegneundervisning.

Vi tilbyder at bringe materialer med ud, men I kan også vælge at bruge jeres egne. Måske har I en underviser, som bare mangler en model til tegnekursus, eller måske mangler I netop en der kan skrue et kort eller længere tegnekursus forløb sammen.

Kontakt os endeligt for at høre hvilke muligheder der er, og få et uforpligtende tilbud på tegnekursus gennem CroquisDanmark.

Lær mere om mulighederne vi kan tilbyde ved at besøge vores regions-profiler.