Jyskcroquis.dk har specialiseret sig i fester, herunder de meget populærere polterabender. Det kan også være en pigefest, en rund fødselsdag, eller loge. Julefrokoster er også populære arrangementer til croquis.

I region Vestjylland, har alle modeller og underviserer altid alt materialet med ud. Det er inkluderet i prisen. Dette gør det dejligt nemt for jer at arrangere croquis, men sikre også kvaliteten af materialet. Det eneste i selv skal sørge for er stedet det skal holdes. NB. Det kan i nogle tilfælde koste ekstra, ved deltager tal over 20 personer.

Kreativ fest i verdensklasse

Kreativitet, underholdning, sjov og ballade er nøgle ordene, når du booker dit arrangement i Vestjylland. Da vi har specialiseret os i polterabender og andre festlige arrangementer, er der garanti for en sjov aften. Der bliver undervist i at tegne, med forskellige materialer herunder blyant, kul og blæk. Der bliver undervist i forskellige teknikker og former for croquis.

“…dette er ikke en røvsyg aftenskole, det er en polterabend, så fyr den af”

Det er vigtigt for os, at det ikke kun er tør undervisning, men også underholdningsværdien er i høj fokus hos Jyskcroquis.dk. Der er noget for alle deltagerne, uanset om du er begynder, eller erfaren tegner, bliver du udfordret. Undervisningen afpasses til alle deltagerne. Så der er mulighed for undervisning på flere forskellige niveauer.

Forbedre dine tegne evner

Er du mere interesseret i tegningen, og udviklingen af dine tegne kompetencer, frem for et festligt indslag, er dette også en mulighed. Vores modeller i Vestjylland, er dygtige undervisere, med fokus på resultatet og teknikken bag. Så ønsker du et mere seriøst kursus eller event, så er Jyskcroquis også at fortrække her. Der bliver undervist i forskellige teknikker og flere forskellige materiale. Hver materiale har hver deres fordele, men kan også kombineres til et endnu bedre resultat.

“…det er også fedt at kombinere kul og blæk, det giver et super fedt kunstnerisk finish”

Bodypaint

I region Vestjylland tilbyder vi også bodypaint. Det er et fedt og ekstremt underholdende alternativ til croquis. Stemningen er altid super høj, og der er grine garanti. Der males på hele modellen, med speciel maling. Der kan anvendes pensler eller fingre til at male med.

Ved bodypaint har vi altid alt materialet med.

“Bodypaint er det ultimative partyevent, man kommer tæt på modellen, og der er plads til flirt og sjov”

Ved nogen arrangementer, kombinerer man først croquis og derefter bodymaling. Der kan f.eks. være 45 min croquis efterfulgt af 45 min bodypaint. Dette gør også at man kommer tættere på modellen, inden man skal til at male på ham/hende. En anden fordel ved dette er at alle deltagerne har nemmere ved at deltage aktivt i arrangementet. Nogen er mere til at tegne og andre vil gerne hen og male på modellen.

Ved bodypaint er det eneste krav, at der er mulighed for at modellen kan komme i bad efterfølgende. Modellen har selv håndklæde og sæbe med.

Se mere om Jyskcroquis