Med Croquisdanmarks modeller og undervisere giver vi garanti for kreativitet og underholdning. I vores forskellige regioner kan der være forskel på, hvordan arrangementet tilrettelægges og hvilke tegnefokus og form der anvendes, men fælles for dem alle er, at både energien og niveauet er højt.

Så uanset om du er begynder eller øvet, kreativ til daglig eller aldrig har rørt en pensel eller blyant, får du og dine venner med sikkerhed en sjov og lærerig fællesoplevelse.

Velegnet til alle slags festlige private lejligheder

Med Croquisdanmarks professionelle modeller og undervisere er du sikret et både festligt, morsomt og lærerigt event, uanset om du står for at skulle planlægge en polterabend, en julefrokost, en logeaften, et festligt indslag til en rund fødselsdag eller et hvilket som helst andet arrangement, hvor du vil overraske dine venner eller kolleger med et anderledes og kreativt arrangement.

Croquis kan også være et sjovt og underholdende indslag før eller efter et møde i foreningen eller virksomheden – kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge tegningen til. Dit private event er vores speciale.

Den ekstra festlige stemning

En croquisoplevelse med vores instruktører har en helt særlig energi og stemning. Nøgenhed, tegning og fokus på energi, detaljer og teknikker, får deltagerne til at se og opleve kroppen på en ny måde, hvilket får hele selskabet til at havne i nuet i den skønneste festlige stemning med rig plads til latter og sjov.

Vores modeller/undervisere er kompetente og erfarne og fokuserer både på energien i processen, men også på, at I får en lærerig oplevelse, hvor I udvikler jer og jeres streg.

Forventninger og praktiske

Ved booking af arrangementet, taler du på forhånd med arrangøren. Her afstemmer vi forventningerne til hinanden samtidigt med at du bliver sat godt ind i både indhold, værdi, tidsramme og jeres investering i tegnearrangementet, så I ved hvad I får for jeres penge.

Vores priser varierer en smule i de forskellige regioner alt efter indhold og værdi i den enkelte undervisers unikke cocktail med croquis. Men fælles er at vores priser hænger sammen med indhold, erfaring og kvalitet.

Oftest er materialer inkluderet men hos enkelte af vores undervisere skal I selv medbringe papir.

Der kan være forskel på, hvordan modeller og undervisere skruer deres event sammen – hver især har de lagt væk på at finpudse og skabe et brag af et tegneshow fuld af variation, underholdning og læring med fokus på deres særlige unikke brændende passion for croquis tegning
Alle Croquisdanmarks undervisere sørger for at støtte og vejlede jer, så alle er trykke undervejs.

Fokus på læring for øvede tegnere

Hvis I er mere erfarne tegnere, kan et privat event være en god måde at forbedre jeres tegnekompetencer og udtryk på.

Der er også flere af vores undervisere, der har stor erfaring med afholdelse af både kortere dags – og weekend kurser og længere forløb, hvor der er plads og tid til mere fordybelse alt fra fokus og forbedring af dine personlige tegnefærdigheder, leg med nye materialer og teknikker, udvidelse af dit personlige udtryk samt andre spændende indgange til modeltegningen.

Kontakt os for aftale, vi kan altid hjælpe med events hvor jeres specielle ønsker sættes i fokus. Underviseren kan springe over de mere basale teknikker og fokusere på en overbygning på jeres allerede tilegnede kompetencer. Hvis I ønsker at øve jeres teknikker med bestemte materialer, aftales dette ligeledes på forhånd.

Polterabend ideer og aktiviteter

Polterabend er en meget populær aktivitet, hvor alle deltagere er aktive. Der sættes særligt fokus på underholdningen og den kommende brud/gom er i centrum.

Croquis til polterabend er utroligt underholdende. I mødet med den nøgne model rykkes ved blufærdigheden, og grænserne flyttes og åbnes forløsende op til latter, røde kinder og varm stemning. Modellerne er vant til polterabender og ved, hvordan de får stemningen til at vibrere.

Med croquistegning til din polterabend lærer deltagerne at tegne og finde ind til deres kreativitet, samtidig med at smilet og grinet får plads, når I betragter hinandens tegninger.

Alle er aktive og deltager i at tegne. Udover at have en sjov aktivitet, får man også et resultat, der kan ses. Alle tegningerne efter arrangementet kan gemmes og efterfølgende frembringe minder og latter. Nogen bruger efterfølgende tegningerne til at lave en sketchbook, hænger dem op, sælger dem i den lokale gågade for et kys, eller hvad man nu ellers kan finde på.

Der er efter aftale med modellen/underviseren mulighed for at tilrettelægge arrangementet efter specielle ønsker. Ønsker man at overraske bruden/gommen på en særlig måde, kan dette altid lade sig gøre. Det kan også være, at man ønsker, at bruden/gommen skal op ved siden af modellen. Nogle undervisere/modeller har en sjov slutning for bruden/gommen til sidst.

Hvornår på dagen?

Croquis til polterabend er et perfekt underholdningsarrangement til din polterabend. Har man mange aktive aktiviteter til polterabenden, kan det være pusterummet, hvor man slapper af og bruger kreativiteten. Eller som startskuddet  efter en fælles morgenmad for at ryste deltagerne sammen og starte dagen i højt humør og varm stemning. Eventet kan også foregå efter aftensmaden for at falde til ro, inden festen forsætter i mere rolige omgivelser eller i byen. Atter andre vælger vores event midt på dagen, hvor der også er mulighed for kaffe og drinks.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. I forhold til lokale, kan eventet foregå alle steder. I et forsamlingshus, i jeres hus/lejlighed, i en lukket have, et lejet diskotek eller et lokale på en restaurant. Nogle regioner tilbyder at sørge for lokaleleje til jer, spørg ved booking.
Lær mere om de forskellige muligheder,  ved at besøge vores regions-profiler.

Underholdning til julefrokost

Trænger du til en oplevelse, der er mere end bare sild og snaps, så har du muligheden for at tilsætte et ekstra krydderi med en croquis event, der varmer mindst ligeså meget som din klassiske julegløgg. Hvad end du er en virksomhed, der afholder julefrokost for alle dine værdsatte kollegaer, eller I er en gruppe af venner, der ønsker lidt ekstra stemning i vintermørket, anbefaler vi et event gennem Croquisdanmark med underholdning til julefrokost.

Selv om kinderne hurtigt bliver lige så røde som nissehuen, forsvinder bornertheden hurtigt, for pludselig er skitsen på papiret i fokus og det underholdende samvær i gang. Vi anbefaler, at du runder året og julen af – eller starter det nye år ud med en fantastisk croquisoplevelse.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et event med underholdning til julefrokost, der vil klæde dig varmere på i de kolde vintermåneder.

Book en særskilt julefrokost gennem den ansvarlige for din region, og giv dine ansatte eller venner en event, der er mere end blot pakkespil og brunede kartofler.

Underholdning til fødselsdag

Croquisdanmark tilbyder underholdning til fødselsdagen, der maler et smil på læberne af dine indbudte gæster. Overrask fødselaren, der slet ikke havde forestillet sig mere end et hyggeligt besøg af sine gode venner og familie med et helt uventet og positivt event.

Hvad end du fylder 20 år eller din fødselar-ven er oppe og runde sine tressere, strikker vi en fantastisk oplevelse sammen for jer med et arrangement til fødselsdagen. Vores primære formål er at sørge for at levere et mindeværdigt event til jeres fest.

Det er et lærerigt event og for nogle en grænseoverskridende oplevelse, men når stopuret er sat i gang, og modellen indtager sin positur, vækkes dyb koncentration blandt deltagerne, så de helt glemmer at være blufærdige over, at de har et nøgent menneske foran sig.
.
Vi anbefaler, at din gave – til den, der har alt – er et croquisevent til fødselaren, for hvilken gave er bedre end en fællesoplevelse med sine venner og sine nærmeste?
Kontakt den ansvarlige for din region for at få et uforpligtende tilbud på lige det event, din fødselsdag har brug for.