Et firmaevent der rykker

CroquisDanmark tilbyder en af event-markedets mest givende firma-events, croquis tegning, der på kort tid går ind og berører og rusker positivt op i utroligt mange livsbekræftende sider i det kollegiale fællesskab og hos den enkelte medarbejder.

Kort sagt en ren energi-indsprøjtning til den gode kontakt, trivslen og samhørighed følelsen kollegaerne imellem. Både under eventet og fremadrettet.

Den perfekte starter

Et festlig event med Croquis Danmark kan booste alle former for firmaarrangementer: temadag, teambuilding, kick off, firmafest, fyraftensmøde, julefrokost ect.

Med vores professionelle instruktører og modeller sikrer I jer et firmaarrangement i topklasse. I skal bare læne jer tilbage og nyde turen ind i kreativitetens magiske univers.

Fra kontrol til kreativitet og leg – få bedre sammenhold fra dit firmaarrangement

Før I ser jer om, konfronterer firma-arrangementet jer med både nøgenhed og det at skulle tegne, på én gang.
Det er en positiv oplevelse, der lynhurtigt får alle til at slippe kontrollen og hengive sig til at lege, eksperimentere og undersøge kroppens former gennem en masse sjove tegneøvelser.

Naturlig Nøgenhed

Det blufærdige møde med den nøgne croquismodel giver firmaarrangementet et herligt start-kick af energi, der er med til at give farve til kinderne og liv i øjnene.

Ret hurtigt oplever alle den nøgne krop med en afslappet naturlighed. I guides ind i at se kroppen med helt ”andre øjne” når vi tegner croquis.

Kroppens nøgenhed er her et must for at fange croquismodellens utallige måder at bevæge, bøje og dreje sig på, der opfanges som en smuk æstetisk helhed.

Og det kan man hurtigt blive ret fascineret af.

Alle kan Tegne!

Overraskende mange har en ide om at de ikke kan tegne.Vores dygtige instruktører er eksperter i at finde bag om disse gamle overbevisninger, så I alle til jeres overraskelse pludselig oplever en fest med at tegne den nøgne model, som om I aldrig havde gjort andet.

Her fokuseres langt mere på processen frem for resultatet, hvilket giver en befriende og festlig stemning, der er selvforstærkende og giver den enkelte endnu mere mod til at udtrykke sig kreativt.

Firmaarrangement i højt tempo

Croquis, som jo betyder hurtig tegning efter croquismodel, er med sit høje intense tempo, en nem vej ind i et befriende nærvær, hvor der slet ikke er tid til at tænke over eller vurdere hverken sig selv, hinanden eller alle de mange tegninger man får tegnet.

I løbet af firmaarrangementet bliver du præsenteret for en masse sjove og lærerige indgange til croquistegning. Og du vil opleve hvordan du hurtigt udvikler dine tegnefærdigheder gennem de forskellige øvelser.

I løbet af kort tid opstår der en skøn og sanselig selv-forglemmelse. Det er leg på et raffineret niveau, der bringer mange livsbekræftende, kropslige og kreative sider hos den enkelte i spil.

Fra den intense, kraftfulde ekstroverte stemning til den fin-sanselige, inderlige, meditative indadvendthed.

Det praktiske

CroquisDanmarks professionelle instruktører, der er fordelt over hele landet, tilbyder hver deres unikke firmaarrangement, hvor de giver deres personlige bud på en festlig, innovativ og kreativ event.

Firmaarrangementet med croquis foregår i jeres lokaler og varer typisk mellem 60-90 min.

Vores instruktører medbringer alle materialer: tegneplader, papir, tegneredskaber og et festligt og innovativt firmaarrangement, der giver masser at snakke om efterfølgende.

Mandlig eller kvindelig model

I bestemmer selv, om I ønsker mandlig eller kvindelig nøgenmodel til jeres firmaevent.

Vores instruktører står både model og underviser på samme tid, hvilket fungerer super godt.

Vælger I en model af modsat køn, medbringer instruktøren en dygtig og dejlig model og står så kun for undervisnings-delen.

Er I en større gruppe til jeres firmaarrangement anbefaler vi at I har to modeller på, da det er vigtigt ikke at sidde for langt fra modellen, når man tegner.

Tænk ud af boksen.

Skal der arrangeres en udviklings eller visionsdag, anbefaler vi at I starter dagen med et croquis event.
Og sæt fokus på den enkelte medarbejders innovative og kreative evner i en helt ny kontekst. Med et event fra CroquisDanmark som en del af din medarbejderdag får du presset dine ansatte ud på nyt vand, men i trykke omgivelser og med kyndig instruktion.

Udover at i vil få grinet og styrket fællesskabet vil du og dine medarbejdere få øje for hvor meget i på ganske kort tid kan udvikle jer.

Og efter 90 minutters kreativ fordybelse vil jeres højre hjernehalvdele være godt maskeret og klar til at tænke ud af boksen og udvikle

Underholdning til julefrokost

Trænger du til en oplevelse der er mere end bare sild og snaps, så har du muligheden for at tilsætte et ekstra krydderi med en croquis event, der varmer mindst ligeså meget, som din klassiske julegløgg. Hvad end du er en virksomhed der afholder julefrokost for alle dine værdsatte kollegaer, eller I er en gruppe af venner der ønsker lidt ekstra stemning i vintermørket, anbefaler vi et event gennem CroquisDanmark med underholdning til julefrokost.

Erfaring viser at julefrokoster, bare bliver sjovere, når deltagerne står overfor en afklædt model. Det bringer smil på læben, først og fremmest ved at tage noget der er tabubelagt og grænseoverskridende – nemlig nøgenhed – og gøre det helt legitimt.

Deltagerne kastes ud i en situation, hvor de pludselig bliver nødt til at koncentrere sig, imens de sideløbende ikke kan undgå at grine af sine egne og andres tegninger. Selv om kinderne hurtigt bliver lige så røde som nisse huen, i mødet med den nøgne model, forsvinder bonertheden hurtigt, for pludselig er skitsen på papiret i fokus og konkurrencen om at lave den bedste tegning påbegyndt.
Vi anbefaler at du runder året og julen af med vin og nøgenhed, eller starter det nye år ud med en fantastisk vinteroplevelse.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et event med underholdning til julefrokost der vil klæde dig varmere på i de kolde vintermåneder.

Book en særskilt julefrokost gennem den ansvarlige for din region, og giv dine ansatte eller venner en event der er mere end blot pakkespil og brunede kartofler.