Prana fra croquisheksen.dk inviterer dig og dine venner/kollegaer til at opleve en af Danmarks mest festlige icebreakere- et brag af et show, hvor I sammen prøver kræfter med at tegne den nøgne menneskekrop. Her kan alle være med- også dem af os, der ikke har tegnet siden vi var små

Croquis betyder hurtigt-tegning efter mandlig eller kvindelig nøgenmodel, hvor nøgenheden fungerer som en overraskende kickstarter til den gode stemning, den samme nøgenhed som lige så hurtigt kommer til at føles helt naturlig – ja nærmest glemt.

Det festlige show er underholdning på højt plan – interagerende, sammenrystende og vanvittigt sjovt.

Forsmag på Croquisheksens Show

Tegning til enhver lejlighed

Pranas events er velegnede til alle former for festlige sammenkomster, både private og arbejdsrelaterede. 
Privat: polterabend, tøseaften, logeaften, mandeaften, fødselsdag, familiefest, julefrokost etc.
Firma: julefrokost, firmafest, teambuilding, kick off, temadag, fyraftenshygge etc.

Book altid med undervisning

Med croquistegning kan du og dit selskab opnå en usædvanlig og næsten magisk sammenrystende stemning på ganske kort tid, hvor alle får en fest med at tegne. Og for at opnå denne løsslupne åbenhed er det vigtigt, altid at sikre sig, at der hører undervisning med i pakken.

Undervisningen i Pranas Croquisshow er selve kernen af underholdningen. Det er hele showet der er det unikke. Det der sikrer feststemningen!!

Det er her den fede forførelse finder sted – hvor I guides ind i et nyt og vildt spændende univers af lækker musik og top professionel underholdning, hvor alle løsner op og lander sammen i nuet.

CroquisHeksen Prana har udvalgt nogle af de sjoveste indgange fra denne tegnestil og sat dem sammen i et lækkert flow, der bare kører der ud af, hvor I lærer en masse på kort tid og får en oplevelse I ikke glemmer foreløbig.

Liv i kludene

Her kommer du og dine venner eller medarbejderne ind i en opslugende stemning af totalt nærvær, hvor det ikke handler om at tegne perfekt, men om at få mest muligt liv, nerve og nærvær i stregen. Fra den rå og kraftfulde powertegning til langsom og inderlig finsanselighed.

Et juicy wake up til en masse af vores livsbekræftende sider, der kommer i spil i det fælles rum. Det giver liv i kinderne, gang i udvekslingen, kontakten og fællesskabet- også fremadrettet.

Højt niveau på alle planer

Prana serverer sin event top professionelt og raffineret fyldt med humor og livs-visdom, og leverer en kombination af hendes mange års erfaring som udøvende croquiskunstner og underviser, med lige så mange års uddannelse og arbejds-passion i kunsten at skabe en livfuld og åben stemning og kontakt mellem mennesker.

Det praktiske

Croquiseventen forløber over 60-75 min, der bare flyver afsted.
Prana medbringer det hele: model, tegneplader, tegneredskaber musik og fed underholdning. I skal bare læne jer tilbage og nyde turen.

Tegnemodellen

Det er valgfrit om der ønskes mandlig eller kvindelig croquismodel. Ønsker I kvindelig model, vil Prana være jeres model i kombination med at hun også står for undervisningen. Det fungerer super godt på den måde.

Ønsker i en mandlig model, finder Prana den helt rigtige model til jer og står så kun for undervisnings-delen. Alle hendes modeller er af den yngre kategori og de er alle super dygtige og dejlige og nøje udvalgte.

Er I over 40 mennesker, kan det være en fordel at ha’ to modeller på, da det er vigtigt ikke at sidder for langt væk fra modellen.

Giv dit event et boost med croquis. Her kan alle kan være med

Om Prana

Prana arbejder som den eneste i Danmark med tegning på fuld tid. Som brand kender vi hende som CroquisHeksen. Hun mestrer alle rollerne inden for sin niche, både som den udøvende kunstnerinde, hvor hun tegner og udstiller sine passionerede værker, som efterspurgt underviser og model ude i marken.

Det festlige show

Prana har 17 års erfaring med sin spids-kompetence, som er hendes festlige croquisevents, hvor hun turnerer rundt i Danmark, som CroquisHeks, og forfører os alle til at slippe den ”lettere blufærdige danske tilbageholdthed”, og gå amok med at tegne efter nøgenmodel – så der kan bliver fyret ordentlig op under festlighederne.

Croquisunderviser for uddannelser/skoler, private grupper og foreninger

Prana underviser på diverse kunstuddannelser og kunst -og designhøjskoler og er grundlægger af Den Ekspressive Croquissalon, hvor der jævnligt afholdes spændende tegneforløb. Indimellem bookes hun som underviser af en gruppe eller kreativ forening, der ønsker et weekend – eller dagskursus, hvor vi aftaler et bestemt fokus eller tema som omdrejningspunkt.

Ofte hyres Prana også ind som ekstern underviser på forskellige uddannelsesinstitutioner og skoler, hvor hun står for et kortere eller længere innovative og kreative forløb med croquistegning, med hovedvægt på at tegne med alle sanser.

Mere om CroquisHeksen

Se og læs meget mere om CroquisHeksen Prana på: